Monday



Mitt på dagen idag satte jag, Jossan & Elin oss på torget i solskenet med en glass i handen. Vilket härlig väder! De blir bara bättre å bättre. Dock tycker jag att dom var jävligt snål med toppingen på mjukglassen. Blev en kort skoldag, skönt. Nu blir det till att plugga och sedan kommer Jacob hit :)<3

Hemma efter en helg i Åre



Skönt att vara hemma, men har haft det super bra i Åre tillsammans med Jacob. Hann inte blogga i fredags innan vi åkte, blev lite tajt om tid. Men nu slänger jag upp ett blogginlägg! På fredagen kom vi fram runt 18.30 tiden så det blev inte så mycket att göra mer än äta middag och spela lite sällskapspel.
Det fick bli en tidig lördag morgon då familjen Sjöberg startade i skjutskjutet med goda resultat.  Därefter åkte jag & Jacob ner till Holiday club och badade. Det var sjukt härligt! Efter det fastnade vi på byn, åt på max, jag köpte en mascara och sedan såg vi lite på uppträdand som tillhörde skjutskjutet. Trevligt!
Idag söndag var det en super dag, skönt väder. Vi passade på att sova ut eftersom kommande vecka är riktigt hård med mycket plugg, men en skön promenad i vårvärdet hann vi med. Sedan vart det hemfärd!
Kom hem ca 18.00 och då bar det av till stallet direkt, fixade allt hos Pebblan sedan hem, åt sallad och gick ut med haze. Nu blir det till att plugga! hejsvejs

Shopping



Skönt att man kom hem till en bra tid. Nu har jag till och med tid för att åka till stallet i godan ro och pyssla med Pebbles.
Hemskt men sant, nu är jag pank. Jag & Elin har varit på stan och handlat lite. Men jag tycker att jag fick ut väl för pengarna :) Behövde verkligen grejerna så det känns som bra köp.


Skjorta H&M 199:-
Vitt linne H&M 69:50:-

Bikini överdel Race Marine, Stadium 99:-
Bikini underdel Race Marine, Stadium 99:-

OCH DOM EFTERLÄNGTADE NIKE SKORNA!

Nike Blazer, Stadium 899:-

Trött



Ikväll blir det en tidig kväll, vädligt trött och slut efter halva veckan. Så nu blir det till att ladda upp inför helgens äventyr! Imorgon blir det en del shopping. Slutar kl 11.00 så då ska jag och Elin på stan, äntligen har jag lite pengar så hoppas att jag kommer hem med skor, bikini och några häftiga tröjor. Återstår å se :)

plugg plugg & plugg...


Svenska prov imorgon så sitter och pluggar förjäves. Det är vid sådana tillfällen man bara har lust att släppa allt och dö. Så sjukt less på att plugga nästan 24/7. Finns så mycket annat man vill göra, jag hinner inte ens med hästen. Det känns hårt. Så nu ska hon sättas igång på allvar och sedan kommer hon hamna ute på annons. Nu har jag verkligen bestämt mig. Att förlora denna vän är hemskt, men det är bäst för både henne och mig. Måste välja min framtid eller hästen och det känns viktigare att prioritera skolan och framtiden just nu. Skulle även kunna tänka mig låna ut henne på foder för senare köp så finns det någon intresserad, hör av dig.


Hollywoodfruar



Haft super trevlig helg. Den har varit lång men gått riktigt fort. Fick lång helg då jag var ledig idag. Så nu återstår det 4dagar kvar tills kommande helg och då bär det av med älsklings Jacob till Åre över helgen :)
Nu ska jag ta en kopp te och en chokladkaka och sätta mig ner och se svenska Hollywoodfruar! Ciao

Good evening



Störande att jag inte håller bloggen regelbundet uppdaterad.. men ska skärpa mig! Jag lovar..
Idag har det varit en riktigt bra dag. Om vädret kunde hållit sig fint regelbundet och inte varit helt omväxlande så hade det varit ett plus!
Vaknade med Jacob bredvid mig i morse. Dagen kunde inte bara börja bättre! Vi åkte till stallet, hans lillasyster Ebba följde med. Vi började med att pyssla om Shanti och Ebba fick rida. Verkade som hon uppskattade det och jag är glad att jag kunde stå till tjänst! Sedan pysslade vi om Pebbles och red henne.
Jag for till stan, mötte johanna och gick och köpte en spray dedorant. Hoppas den är bra och jag inte behöver bli besviken.
Senare på kvällen blev det taco kväll med Johanna, Linda och Jossi. Otroligt trevligt :)

Pumpa cykeln.. kul..



Suttit och druckit te med honung i hela morgonen och hoppas på att min hals skulle kännas bättre innan jag går ner till källaren och pumpar min cykel som jag ska ta mig på upp till stallet. Gruvar mig väldigt mycket, min hals kommer nog inte palla.. Men dax att ta sig upp då jag har en relativt full speckad dag.. :)
Pebbles får nog vila idag, eller så tömkör jag.

Bild bevis på att min häst är världens snällaste :) Synd att Pebbles ska blunda på den här söta bilden..!

Fransk manikyr



Idag har jag inte gjort något speciellt alls, förutom att mobba barnen på ponnyakuten och fixat naglarna.
For till stallet närmare eftermiddagen och red ut en relativt långsväng med Linnéa. Det var trevligt :)
Sedan blev det till att stressa sig hem, slänga i sig mat och skaffa skjuts in till stan för att sola och möta upp Johanna.
Efter solningen gick vi och köpte godis, eller jag köpte. Johanna införskaffade sig bara en liten dricka. Därefter blev det hemfärd. Nu ska jag ta å smälla i mig godiset alldeles för mig själv och lägga mig i sängen och kolla på tv :) Godnatt!


Mini voluwell



Cirka 1/4 av dagen spenderades tillsammans med Elin ute på Birsta.
Det var riktigt trevligt. Vi kom dit till 14.00 och hann inte besöka många affärer tills vi bosatte oss på donken där vi fick mätta magar. Åter på benen såstapplade vi oss till Trudes och där införskaffade jag mig min efterlängtade volumaster. Synd att dom ska vara så dyra, så nu köpte jag en mini istället för en stor så får se om resultatet blir bra ändå. Sedan var jag på jackt efter en adidas väska som jag varit sugen på länge. Såklart fanns den ingenstans bara för att jag skulle ha den!? Vi åkte in på stan efter ärendena i Birsta för att hitta min adidas väska, men nej. Slutsåld över allt. Så sedan ska jag kika om jag kan få tag på den via internet.Nu blir det dax för paj! Ciao.



Stekar dag



Idag är en bra dag, dock saknar jag min pojkvän som åkte till Åre igår och kommer hem på torsdag. Men får härda fram till dess..
Sitter ute på balkongen i Granlo och steker i solen, hoppas jag får lite färg på mig.

Har varit dålig med att uppdatera som jag nästan förstått skulle uppstå lite titt som tätt, men nu ska jag försöka hålla det uppe! Igår ( lördag ) var jag och johanna ut och red på förmiddagen-eftermiddagen. Det var roligt, gick lite fort där ett tag å Johanna höll på å dö. Skojj skojj. Sedan åkte jag till farmor och farfar och åt och där efter övernattade vi i stugan. Var inte helt fel att åka dit och få lite påskägg :) Fick ett påskägg av farmor och farfar som innehöll en massa godis och pengar. Sedan när jag kom till stugan fick jag ett av mamma och pappa. Bästa påskägget någonsin? Massvis med godis, en regalklocka och halsband!!
Nu ska jag äta och sedan åka till stallet. Hejdå!



RSS 2.0