It´s cold around me

Försökte sova ut idag då det är tomt med sovmornar på vardagarna, och idag började jag 12.10. Men det var väldigt svårt att sova ut då Jacob började 8.30 så han var så jävla envis å kunde inte låta mig vara.
Sedan blev det skolan i 3timmar. Riktigt skönt med onsdagar då dom är så korta! När skolan tog slut åkte jag upp till Jacob och där fick jag en chokladkaka! Det var höjd punkten på dagen. Stannade och åt sedan skyndade jag mig hem då jag skulle möta Carro 19.15 utanför mig så tog vi och hunden en runda i elljus spåret. Dock bara halva, den jobbiga delen! Carro var för mörkrädd så vi gick ut på gångbanan istället :)

Nu kom Jacob precis så nu ska vi plugga lite, popa popcorn och se en film :) Trevlig kväll!



Dessa coolingar får stå för bilden idag!

Elin Lindgren & Jakob Berggren


Twilight can wait for a moment


Plocka i ordning på rummet, lägga sig i sängen och se på twiligt blev inte som planerat. I stället tog jag och Carro en promenad till Hemköp och köpte en massa godis och promenerade tillbaka. Efter frilufsdagen idag kändes de som jag var värd lite godis. Sedan åkte jag till älsklingen, vi har kollat på idol och nu ska vi kolla på avatar och mysa :) God natt!


Food


Det blev ingen ridning idag, blev bara lite mys i stallet. Vincent ville inte gå in från hagen och jag hade så ont i huvudet så hade inte sån god lust att jaga honom allt för länge så han fick stanna ute i stället. Annars hade det varit sjukt härligt att ta en ridtur ut i höstvädret!
Är så sjukt hungrig så ska ta och äta något och sedan plocka i ordning på rummet.

Jag ska vara ärlig och berätta att jag har faktiskt inte sett klart på hela Twiligt eclipse ännu, bara kommit till hälften ett antal gånger sedan har jag inte orkat se klart den. Så ska försöka hinna se klart den ikväll om jag inte hittar på något annat!

Rock that body


Nu kör jag igång med bloggandet.. igen.. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad denna gång!
Det har hänt sjukt mycket sedan sist. Men börjar inte skriva om allt som varit utan börjar skriva om allt som sker istället nu.
Slutade klockan tolv idag, vi hade frilufsdag på norraberget så drog direkt när vi var klara. Det var sjukt kallt imorse, känner verkligen av höstkänslan nu. På ett sätt så längtar jag tills snön kommer, men samtidigt så njuter jag som mest när det är bart på backen och värme i luften. Nu ska jag äta något och sedan ska jag till stallet och rida Vincent. En häst som jag hjälper till med nu medanst jag inte har Pebbles :)















Saknar spanien och frankrike.
Bilder från min och Jacobs resa i sommras.



Världens bästa kille, älskar dig <3

RSS 2.0