Regn


Nu ska jag sluta slappa med bloggandet då jag får klagomål att jag uppdaterar bloggen dåligt! Så nu ska den försöka hållas uppdaterad, annars måste jag ta bort den så jag slipper vela fram och tillbaka. 
I måndags skjutsade jag Pebbles till hennes nya familj i Gnarp. Där kommer hon få stanna i 1år på foder, och sedan får vi se om det leder till köp vilket jag hoppas då hon har fått det super bra.
Idag är det en sån där dag man är glad över att man är hästlös, hatar regn dagar! Det är bland det värsta som finns. Blött, trist och kallt, då är det skönt att sitta inne och filosofera och njuta av att det snart är sommarlov så man slipper allt jävla plugg. Kvällen kommer bestå av lite plugg och städning, hoppas på någon bra film jag kan dra ner och kolla på :)

4 O´clock


Har insett att Salem Al Fakirs låt 4 o´clock är riktigt bra :) Spec när han sjunger"Here we go, here we go again", trallvänlig låt!
Igår blev det inget bloggande för min del, kom hem så sent sedan kom Jacob så det fanns ingen tid till bloggandet.
Nu har jag nyss ätit och nu ska jag ta och baka något gott, kanske chokladbollar? :)
Föresten, när Jacob kom hem i tisdags från London fick jag dessa saker av honom:
 
*Adidas väska
*Parfym Noa perle, cacharel
*Armband med hjärtan på



*Parfymen med underbar lukt!



*Armbandet med söta hjärtan på

Han är verkligen bäst :')<3 Sjukt underbara överraksningar! Kunde verkligen inte föreställa mig det.
Tack igen Jacob, jag älskar dig <3


I MORGON BLIR DET PARTY!!!!!!!!

Äntligen


Äntligen är världens bästa kille tillbax i Sundsvall. Ska packa nu och sedan dra iväg till honom :) dagen började med att jag försov mig, missade del 1 på nationella engelska.. Sååå pinsamt!  Gjorde ett dataprov idag oxå som resulterade i MVG så får väl se de så att det jämnade ut sig med den sena ankomsten. Vid dagens slut sprang jag och köpte en liten gåva som Jacob ska få nu vid hemkomsten. Hoppas han blir nöjd!
Till helgen har jag, Elin & Jossan pratat ihop oss om ett party. Så får vi ihop lite sköna människor så blire fest! Måste kila nu, godkväll :)



Jag älskar dig, med dig är jag som lyckligast <3

IKEA


Sitter och kollar på lite möbler på Ikea. Blir faktiskt väldigt inspererad så får eventuellt bli en tur ut dit sedan och kolla på nytt skrivbord! Ska ta och tjata till mig en väggtv så då behöver jag inte det långa skrivbordet jag har nu, blir för mycket plats över om jag tar bort tvn som står på ena delen. Så får köpa ett mindre bord och ha väggtv, de blir perfa ju! Idag cyklade jag till och från skolan, helt otroligt. Nu har jag städat och ätit lite godis. Ska ta och dra iväg till stallet en snabbis, hon får vila idag. Måste hinna med Ikea och lite plugg! Ringde ATG kliniken imorse och bokade en tid för besiktning och fick det på onsdag. Så håll tummarna!
Längtar för i övrigt sjukt mycket tills imorgon, då Jacob kommer hem! <3

Sista dagen på veckan



Idag har dagen bara tillbringats lite lugnt. Blev ett par timmar i stallet, håller på att packar inför kommande helg då det blir så att Pebbles åker. Det är ganska säkert nu i alla fall, så måste göra allt klart. Tar mig hellre tid att packa upp om det inte blir som de är tänkt än att hets packa i veckan. Men de lutar ju mest åt att hon åker så lika bra att förbereda sig hur tråkigt det än är. Nu förebereder jag mig inför verkligheten igen. Imorgon blir det skola och nu innan Good luck Chuck börjar på tv3 klockan 21.00 ska jag plugga lite så jag har det gjort :)
Saknar för i övrigt min älskade Jacob som är i London och kommer hem på tisdag...


It´s complicated



Hade soft kväll igår med johanna! Vi drog in tillstan med 20.00 bussen. Satte oss alldeles ensamma på Subway. Det var gott! Men inte lika gott som de brukar.. Han var så himla snål med såsen! Fel å spruta på lite mer,så mackorna vart ganska torra med lite vitlöksdressing.Men men! Därefter kilade vi in på hemmakväll och skulle köpa godis. Men en sån jävla kö, mäniskorna var så sega. Vi hade plockat på oss två fulla godispåsar. men eftersom kassörskan var så seg så förlorade dom två stycken super dyra kunder! Så vi ställde påsarna på en hylla och sprang ner till bussen då vi inte trodde att vi skulle hinna. Men detgjorde vi såklart! Blev hemköp i granlo istället, gick hemoch såg filmen It´s complicaded. Riktigt rolig film faktiskt! Rekommenderar den starkt..



Får inte glömma nämna att vi träffade även på Joel Kinnaman påvägen till bussen.. :)



trött



Helt slut i kroppen. Igår vart det fest, Elin kom hit och åt och vi fixade oss tillsammans innan vi drog ut. Idag ganska tidig morgon. Mellan 12.00-15.00 var jag på sundsvallsridklubb och hjälpte till på ponnytävlingarna. Sedan blev det stallet, fixade och trimmade pebbles. Hoppade även några språng och nästa helg åker hon förmodligen till ett nytt hem.
Nu har jag nyss duschat och sängen lockar, men än är det inte slut. Nu blir det till att fixa och sedan in till stan på Subway med Johanna!


Elin & Jag innan festen igår :)

RSS 2.0