Män som hatar kvinnor



Förbannat less på regn nu, regnat å varit mulet dom senaste dagarna. Jag vill ha varmt och sol!
Blev inget bloggande igår, men kvällen tillbringades med fest.
Idag har jag och Johanna varit på Birsta. Blev lite kläder inhandlat. Ett par byxor, en tröja och tre par trosor.
Nu har jag alldeles precis laddat upp med en massa ljus och ska sätta mig i soffan med dricka och popcorn och ska se Män som hatar kvinnor. Trevlig kväll! 

En bild från gårdagens party!

Peak Performance, överskattat? Ja



Ett märke som jag är lite halft beroende utav är Peak Performance, dock har jag inte många klädesplagg utav detta märke. Men suttit och spannat in en massa snygga vinterjackor som jag är intresserad utav. Inte fören nu börjar jag känna av den dära spärren som börjar klicka när man funderar om det verkligen är värt att köpa en jacka för 5000kronor. Det kan man få minst 5st riktigt snygga jackor för? Kul om man skulle använda jackan en vinter och sedan går den sönder. Kul, kul liv.. Då har man bränt dom dära tusenlapparna man kunnat göra mycket för eller köpa en massa snyggt. Tack för tankeställaren!



Skön tröja, men prisvärd?

Bubbleroom



Suttit och kikat på kläder och accessoarer i timmar på bubbleroom.se . Det är en grymt bra hemsida som jag rekomenderar starkt. Dock har jag aldrig beställt där ifrån men den trenden bryter jag snart och ska införskaffa mig mängder av kläder. klart som fan att man ska beställa från Bubbleroom lixom.
En sak som jag fastnat vid flera tillfällen är denna urläckra kuvertväska. Vet inte riktigt om det är min grej att ha en sådan, skulle nog bara tappa bort den eller lägga den någonstans och sedan aldrig mer hitta den. Men sjukt snygg!


Slashy Big Clutch



PRIS: 499.00 kr


So beautiful



Måste bara börja inlägget med att presentera världens bästa låt. Den är så fantastiskt bra och man blir bara så glad utav den, även fasten den är lite seg.

Känns så jävla bra rent utsagt att våren spricker fram mer och mer! Att man kan gå i skinnjackan utan att frysa, en sån skön känsla. Nu är värmen riktigt efterlängtad!
Slutade ganska tidigt idag så jag och Jacob drog in till Birsta en sväng och kollade på lite kläder och skor. Kikade på mina älsklingsskor som jag spanat in länge och provade dom. Så när jag får pengar så ryker hela studiebidraget till dom urhäftiga nike skorna.


Måndagkväll blev en ny bloggstart



Efter många om och men beslutade jag mig för att börja blogga igen. Jag hoppas att jag kommer kunna få fram relativt intressanta inlägg så att folk orkar läsa. För tillfället har jag inte så jätte mycket att berätta mer än att dagarna rullar på alleles för fort. Fast tur är väl det så inte tiden står stilla!? 
En dag som denna började i alla fall med en skön sovmorgon och sedan en hård skoldag. Därefter blev det stallet en snabbis och pyssla om hästen. Resten av kvällen spenderades framför spanska papprena och med en apple ipod touch i handen. För övrigt så fick jag den idag av min underbara kille, så håller på att klicka runt å hitta alla olika funktioner. Så spännande! Nu blir det till att ta en kopp te och några chokladkakor.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0